Bespaar 200,- per jaar | tijdelijk Kortingen tot wel 30%!

Veelgestelde Vragen

Hoe vaak moet ik de mineraalstenen vervangen en waar kan ik ze krijgen?

De gemiddelde hoeveelheid water die kan worden gefilterd is 27.000 liter (7.000 gallons), wat overeenkomt met ongeveer 8-10 maanden douchen. Je kunt op de-groene-douche.nl nieuwe filter stenen aanschaffen.

Wat is het verschil tussen deze douchekop en andere soortgelijke douchekoppen die online worden verkocht?

De groene douche is ontworpen om lang mee te gaan en filtert het water op een verzachtende manier. Daar komt nog bij dat de waterdruk van de groene douche twee keer zo krachtig is als die van standaard douchekoppen. 

Past de aansluiting van de groene douchekop op ieder huishouden?

Ja, de groene douche heeft een standaard aansluiting net als andere douchekoppen. Dit betekent dat de douchekop in 95% van de huishoudens perfect past. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over installatieproblemen. Mocht je alsnog twijfelen dan bieden we een doucheslang aan die past.

Kan ik echt geld besparen met het gebruik van de groene douche?

De milieuvriendelijke douchekoppen zijn bedoeld om de druk van uw douchewater drastisch te verhogen en tegelijkertijd de hoeveelheid water die u in uw douches gebruikt te verminderen. Daardoor zal relatief gezien minder worden uitgegeven aan vaste lasten.

In welk opzicht is de groene douche milieubewust?

De EcoSwitch/stop knop van de groene douche zorgt er voor dat temperatuurwarmte wordt behouden en water niet onnodig verspilt. Zodoende verbruikt de groene doucheminder water in vergelijking met andere douchekoppen die niet specifiek gericht op duurzaamheid zijn ontworpen. Doordat de essentie van de groene douche in duurzaamheid en water filtratie ligt, is waterverbruik minder, en het water dat verbruikt wordt, beter voor huid en haar.

Hoeveel liter water per minuut gebruikt de groene douche?

De groene douche verbruikt zo'n vijf liter per minuut, terwijl dat bij een standaard douchekop gemiddeld 6-8 liter is! Dit kan zelf tot 15 liter per minuut zijn bij het gebruik van een regendouche. Wel kan dit per huishouden verschillen en hangt het ook af van de waterdruk en de verschillende standen van de groene douche.

x

x