Bespaar 35% waterkosten | Wij planten bomen over de hele wereld🌳| GRATIS VERZENDING IN NL EN BE

Over Ons

Over ons

Wij zijn een startup die altijd actief op zoek is naar het bedenken van nieuwe manieren om duurzaamheid te verbeteren op een simpele -en voordelige manier voor ieder individu en huis en badkamer te veranderen op de meest creatieve manier. We zijn gericht op zoek gegaan naar duurzaamheid die betaalbaar blijft en past bij ieder huishouden, zonder te veel ingewikkeldheid. Op deze manier hebben wij het idee van de groene douche badkamer & huisdecoratie in praktijk gebracht en proberen we, op een zo betaalbaar mogelijke manier, creatieve oplossingen te bedenken die voordeliger -en aantrekkelijker zijn ten opzichte van andere manieren. Op deze manier kunnen we het verschil maken.

Onze impact begint bij iedereen die een groene douche aanschaft. Hierdoor zullen de waterkosten en warmtekosten in elk huishouden aanzienlijk verminderen, wat tot een groot collectieve verduurzaming kan zorgen op nationaal niveau. Er zijn namelijk ongeveer 7 miljoen huishoudens in Nederland. Als elk huishouden een groene douche zou aanschaffen, dan zou er op nationaal niveau ongeveer 1,4,- miljard euro op jaarbasis bespaard kunnen worden! Dit is niet alleen voordelig, maar ook nog eens een zeer nodige ontwikkeling gezien de toenemende droogte!

Daarnaast willen we producten aanbieden die voor de consument gebruiksvriendelijk zijn en een extra aanwinst in huis -of badkamer. Met creatieve ideeën proberen wij elk deel van de huiskamer weer op de best-mogelijke manier te verbeteren. 

Daarom hopen we dat iedereen ons idee zal omarmen en mee wilt helpen om een positieve impact in werking te zetten. Met dat idee in het achterhoofd zullen we jullie een zo goed mogelijke service aanbieden en 24/7 voor jullie klaarstaan als jullie problemen ondervinden! Zodoende kunnen we een effectieve wisselwerking bewerkstelligen tussen startup en klant, die een positief gevolg zal hebben op de wereld waarin wij met zijn allen leven. Want met zijn allen, daar moeten we het mee doen.

Op het moment zijn wij bezig om de transitie te maken naar betere verpakkingen en snellere levering. Onze leverancier zit op het moment in China, maar zijn we hard op weg naar levering vanuit Nederland. Alleen daarvoor is wel jullie hulp nodig. 

Help daarom mee, samen met de groene douche!

x

x