Bespaar 200,- per jaar | tijdelijk Kortingen tot wel 30%!

Over Ons

Over ons

Wij zijn een startup die altijd actief op zoek is naar het bedenken van nieuwe manieren om duurzaamheid te verbeteren op een simpele -en voordelige manier voor ieder individu. We zijn gericht op zoek gegaan naar duurzaamheid die betaalbaar blijft en past bij ieder huishouden, zonder te veel ingewikkeldheid. Op deze manier hebben wij het idee van de groene douche in praktijk gebracht en proberen we, op een zo betaalbaar mogelijke manier, duurzame oplossingen te bedenken die voordeliger -en aantrekkelijker zijn ten opzichte van andere manieren om te verduurzamen . Op deze manier kunnen we het verschil maken.

Door klein te beginnen en alles zo betaalbaar mogelijk te houden, proberen we bij de groene douche een echte verandering na te streven. Want onze impact begint bij iedereen die een groene douche aanschaft. Hierdoor zullen de waterkosten en warmtekosten in elk huishouden aanzienlijk verminderen, wat tot een groot collectieve verduurzaming kan zorgen op nationaal niveau. Er zijn namelijk ongeveer 7 miljoen huishoudens in Nederland. Als elk huishouden een groene douche zou aanschaffen, dan zou er op nationaal niveau ongeveer 1,4,- miljard euro op jaarbasis bespaard kunnen worden! Dit is niet alleen voordelig, maar ook nog eens een zeer nodige ontwikkeling gezien de toenemende droogte!

Daarom hopen we dat iedereen ons idee zal omarmen en mee wilt helpen om een positieve impact in werking te zetten. Zo kunnen we met zijn allen het kleine verschil, groot maken en zal het leiden tot een significante vermindering van het waterverbruik op nationaal niveau! Daarop zullen we jullie een zo goed mogelijke service aanbieden en 24/7 voor jullie klaarstaan als jullie problemen ondervinden! Zodoende kunnen we een effectieve wisselwerking bewerkstelligen tussen startup en klant, die een positief gevolg zal hebben op de wereld waarin wij met zijn allen leven. Want met zijn allen, daar moeten we het mee doen.

Op het moment zijn wij bezig om de transitie te maken naar betere verpakkingen en snellere levering. Onze leverancier zit op het moment in China, maar zijn we hard op weg naar levering vanuit Nederland. Alleen daarvoor is wel jullie hulp nodig. 

Help daarom mee, samen met de groene douche!

x

x