Bespaar 35% waterkosten | Wij planten bomen over de hele wereld🌳| GRATIS VERZENDING IN NL EN BE

Gebruik van de groene douche

De voordelen van de groene douche

De groene douche is een startup die doordacht ontworpen douchekoppen maakt die zijn bedoeld om de druk van je douchewater drastisch te verhogen en tegelijkertijd de hoeveelheid water die je in je douches gebruikt te verminderen.  

Onze missie is om nog schoner en veiliger douchewater te leveren met een sterkere waterstroom snelheid waar steeds meer mensen van kunnen genieten, terwijl ze meer water besparen dan ooit tevoren.

Hoe verhogen onze douchekoppen de waterdruk?

Ten eerste moeten we een veelvoorkomend misbruik van de term douchewaterdruk opheffen. Wanneer mensen over waterdruk praten met betrekking tot hun douches, bedoelen ze meestal de waterstroomsnelheid. De waterdruk kan niet worden verhoogd zonder een luxe pomp die de douchewaterdruk actief verhoogt. Dit betekent dat je douchewaterdruk hetzelfde blijft; dat wil zeggen als er niets gebeurt met je leiding of hoofdwatersystemen in huis of de straat.

De waterstroomsnelheid kan echter absoluut worden verhoogd met behulp van een van onze douchekoppen.

Hoe verhogen onze douchekoppen de douchewaterstroom om het gevoel te creëren van een hogere waterdruk?

Het is een combinatie van de manier waarop de druppels elkaar overlappen en samensmelten, welke zorgt voor een goede ervaring. Uiteindelijk gebruikten we geanodiseerd aluminium voor de douchekopplaat en perfectioneerden we de structuur met 250 laser gesneden spuitgaten. Denk er zo over na: er komt net zoveel water uit de groene douche als een normale douchekop, maar omdat de gaatjes in de groene douche kleiner zijn heeft het water minder ruimte en wordt het harder uit de douchekop gedrukt met als gevolg een hogere waterstroomsnelheid. Hoewel een sterkere waterstroomsnelheid misschien niet zo prettig aanvoelt, hebben we ervoor gezorgd dat de douchekop zo is ontworpen dat er lucht bij het water komt, zodat het zacht aanvoelt op de huid.

Hoe goed werken onze douchekoppen in vergelijking met andere douchekoppen?

De groene douche biedt tot tweemaal de waterstroomsnelheid die uw standaard douchekop heeft. Natuurlijk is iedere douche anders, maar je kunt een drastische verbetering van de stroomsnelheid van je douchewater verwachten. Met tal van klanten die onze douchekoppen hebben gebruikt en hun positieve feedback met ons hebben gedeeld, zijn we er zeker van dat onze douchekoppen precies dat doen waarvoor ze gemaakt zijn. Als je niet overtuigd bent, is dat niet niet erg. Het is lastig voor te stellen dat zo'n verbetering in je douche om de hoek ligt en je er nog niets van hebt gehoord. Daarom geven we je een 30-dagen geld terug garantie. 

Maar wat als onze douchekop uw douchewaterdruk niet verhoogt?

Het kan zijn dat je in een gebied met lage waterdruk woont, en het is een goed idee om dat eerst te controleren. Als je toevallig in zo'n gebied woont, betekent dat niet dat het spel voorbij is. Er zijn tal van acties die je kunt ondernemen om je douchewaterdruk te verhogen, zelfs voordat je overweegt een nieuwe douchekop te kopen.

Filtert kalk, chloor, harde metalen en bacteriën

In onze collectie douchekoppen hebben we een mix van mineraal stenen opgenomen die je douchewater beter filteren en ongewenste stoffen uit je douchewater verwijderen. Een van de meest effectieve toevoegingen is die van witte calciumsulfietstenen die effectief zijn in het verwijderen van chloor en andere ongewenste materialen.

 ✓ Water besparen

De opnieuw ontworpen EcoSwitch-versie spuit water met een hogere snelheid en helpt daarom het gemiddelde huishouden jaarlijks iets meer dan 9.000 liter te besparen. Het heeft een vrij grote impact op de waterkosten en kan jaarlijks maar liefst 200,- besparen op je waterrekening.

Milieuvriendelijke Stop-knop

Met de EcoSwitch stopknop kun je de waterstroom onmiddellijk stoppen zonder dat de kraan uit te hoeven zetten. Dat klinkt misschien als een kleine verandering, maar het maakt een enorm verschil. Je kunt de waterstroom bijvoorbeeld even stopzetten om zeep of shampoo te gebruiken. Aangezien de waterstroom onmiddellijk stopt bij indrukken van de stopknop, wordt er meer water bespaard dan wanneer de kraan uitgezet moet worden. 

Touch-clean spuitgaten

Terwijl andere douchekoppen onooglijke mineraalophoping kunnen veroorzaken, zorgt onze geanodiseerde aluminiumplaat ervoor dat minerale resten eenvoudig kunnen worden weggeveegd voor een direct opgefrist uiterlijk. Dit betekent minder verstopping en een consistentere waterdruk gedurende de levensduur van je douche.

Kortom de groene douche zorgt voor een revolutie in je douche-ervaring door een sterkere waterstroomsnelheid; schoner en veiliger water voor jou en je gezin; en dit allemaal terwijl het waterverbruik tijdens het proces drastisch wordt verminderd.

x

x